Gezonde maaltijden voor jouw collega’s of klanten?

EAT.PEASY to the rescue! Met een B2B/bedrijf account bij EAT.PEASY bestel jij gemakkelijk heerlijke, gezonde maaltijden voor jouw bedrijf. Zo bied jij je werknemers of klanten makkelijk een gezonde optie in jouw restaurant, kantine, tijdens een vergadering, workshop of als overwerk maaltijd. Een plantaardige maaltijd vol met groenten die voor bijna iedereen geschikt is, zonder dierlijke producten en (vrijwel altijd) zonder gluten.

B2B account

Als bedrijf kan jij bij EAT.PEASY al een B2B account aan laten maken vanaf 15 maaltijden per bestelling.

Wat zijn de voordelen?

  • Besparen op personeelskosten: super makkelijk een heerlijke, gezonde maaltijd voor jouw collega’s of klanten zonder deze from scratch te maken
  • Een bewezen lekkere veganistische, glutenvrije optie op de kaart. Niet opnieuw het wiel uitvinden.
  • Op factuur betalen, maandelijks achteraf.
  • 15% korting op maaltijden. Zo verkoop je de maaltijden ook makkelijk door.
  • Bezorg moment met jou afgestemd.

Zij gingen je al voor

Deli33 Van Nelle Fabriek

Maaltijden verkocht in de Branderij (kantine) in de iconische Van Nelle Fabriek voor alle bedrijven die daar kantoor houden. Salades en maaltijden die je zo even opwarmt in de magnetron. Heerlijk tijdens de lunch, als overwerk maaltijd of om mee te nemen naar huis.

IFFR

In 2021 hebben wij al 2 keer de medewerkers en vrijwilligers van het International Film Festival in Rotterdam (IFFR) mogen voorzien van heerlijke plantaardige maaltijden. Krachtvoer tijdens de voorbereidingen voor het festival.

Stadsbrasserie Rotterdam

Heerlijke plantaardige maaltijden op de kaart zonder zelf opnieuw het wiel uit te vinden? Bij de Stadsbrasserie op het Schouwburgplein in Rotterdam geniet je van onze maaltijden.

Bistro Bar Binnenrotte

Ook het menu van de Bistro Bar Binnenrotte in Rotterdam bevat EAT.PEASY maaltijden. Hoe fijn als je als restaurant je klanten in een handomdraai een optie kan bieden die niet alleen beestachtig lekker is, volledig vegan EN glutenvrij?

Ik wil een B2B account!

Tof. Wij helpen je daar graag aan. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op via e-mail om de details te bespreken.

Spreek je snel!