Plantaardige Rendang met Chinese Kool, Champignons en Seroendeng

Bereiding en bewaaradvies

Haal voor het verwarmen het folietje van het bakje en het bakje met seroendeng eruit.

Het maaltijd bakje kan tot 200 graden verwarmd worden. 

Magnetron

3:00 – 3:30 min op 700-750W

Oven (voorkeur)

15 – 17 min op 175℃

Goed om te weten

  • De maaltijd kan je nog 4 dagen na ontvangst bewaren in de koelkast of 1 maand in de vriezer.
  • In Rotterdam mag het afval mag bij het restafval, deze worden centraal gescheiden. In Delft en Berkel en Rodenrijs mag het maaltijd bakje bij het plastic afval. De folie en het saus bakje mogen bij het restafval.

Ingrediënten

Chinese kool; kastanje champignons; cashewnoten; zilvervliesrijst; gember; sjalotjes; knoflook; kurkuma; komijn; korianderzaad; chili vlokken; kokosmelk; soja saus; kokosbloesemsuiker; sesamolie; limoen; pinda’s; kokos; citroengras; laurier.

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

Voedingswaarden

Deze maaltijd bevat 250 gram groenten.

Energie: 638 kcal; Eiwitten: 23 gram; Koolhydraten: 55 gram; Vetten: 35 gram; Vezels: 14 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de maaltijd zonder “add-ons”.