Artikelnummer: PASTAALFREDO Categorieën: ,

Pasta met Bloemkool Alfredosaus, Broccoli en Tempeh Bacon

9,50

  • Totale prijs: 0,00

 

Wie houdt er niet van pasta met een romige, kaasachtige saus “bacon”?? En laat dit dan ook nog eens een versie zijn met lekker veel groenten! De “bacon” maken we door tempeh lekker te kruiden en te bakken in de oven totdat hij wat knapperiger wordt. De saus krijgt z’n kazige smaak door edelgist toe te voegen. Niet alleen super lekker, maar ook een bijzonder voedzaam ingrediënt. Zo bevat edelgist van nature veel B vitamines en foliumzuur. O.a. goed voor mooi glazend haar en sterke nagels. Wij zijn al even fan. Jij straks ook?

Deze maaltijd bevat 270 gram groenten.

Energie: 553 kcal; Eiwitten: 23 gram; Koolhydraten: 79 gram; Vetten: 13 gram; Vezels: 14 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de maaltijd zonder “add-ons”.

Volkoren pasta bevat (tarwe)gluten OF rode linzen pasta; bloemkool; cashewnoten; amandelmelk; edelgist; broccoli; tomaatjes; knoflook; doperwtjes; tempeh bevat soja; sojasaus; olijfolie; ahornsiroop; gerookte paprikapoeder; paprikapoeder; liquid smoke; oregano; basilicum; peper; zeezout.

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

Haal voor het verwarmen het saus bakje met extra Alfredo saus eruit. Roer deze door de pasta voordat je hem in de magnetron of oven doet.

Het maaltijd bakje kan tot 200 graden verwarmd worden. 

Magnetron

3:00 – 3:30 min op 700-750W

Oven (voorkeur)

15 – 17 min op 175℃

Goed om te weten

  • De maaltijd kan je nog 4 dagen na ontvangst bewaren in de koelkast of 1 maand in de vriezer.
  • In Rotterdam mag het afval mag bij het restafval, deze worden centraal gescheiden. In Delft en Berkel en Rodenrijs mag het maaltijd bakje bij het plastic afval. De folie en het saus bakje mogen bij het restafval.

Yes! Wil jij ons helpen minder weg te gooien? Dat kan! Voor €4,00 ontvang jij je maaltijd in een herbruikbaar bakje en krijg je €4,50 korting op je volgende bestelling. Zo eet jij een lekkere maaltijd met veel groenten die een nog lagere belasting heeft op het milieu.

Hoe werkt het?

  • Jij betaalt bij je bestelling €4,00 statiegeld per bakje.
  • Jij ontvangt je maaltijd in het herbruikbare bakje. Deze kan je verwarmen in de magnetron.
    • Wil je hem in de oven verwarmen? Schep het even over op een bordje.
  • Jij levert het bakje weer bij ons in de volgende keer dat we bij je aan de deur staan en jij krijgt een kortingscode van €4,50 om te besteden bij je volgende bestelling.
  • Wij reinigen de bakjes en kunnen ze weer opnieuw gebruiken!

Bestel je een tijdje geen maaltijd(en)? Mail ons op info@eatpeasy.nl wanneer je wilt dat we jouw bakje(s) komen ophalen.