100% plantaardig        Zo gepiept

Beestachtig lekker      Natuurlijk zonder troep

 

Sri Lankaanse Curry’s

Deze staat toch wel in onze top-3 maaltijden. Super veel verschillende smaken en boordevol groenten. Deze maaltijd bestaat uit 2 verschillende Sri Lankaanse Curry’s: een linzen dahl met zoete aardappel en spinazie en wambatu curry met aubergine. In Sri Lanka serveren ze vaak i.p.v. 1 grote curry (zoals in India) diverse kleine curry’s om van te genieten met rijst. Vaak geserveerd met pol sambol, een heerlijke frisse sambal van kokos. Deze wil je proberen!

Deze maaltijd bevat 320 gram groenten.

Energie: 666 kcal; Eiwitten: 20 gram; Koolhydraten: 93 gram; Vetten: 20 gram; Vezels: 21 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de “medium” maaltijd.

Zilvervliesrijst; zoete aardappel; spinazie; rode peper; aubergine; sjalotten; knoflook; gember; mosterdzaad; sesamolie; kokos; kokosmelk; kokosbloesemsuiker; rode linzen; kerrie; komijn; korianderzaad; fenegriek; zeezout; peper; limoen; tomaat; bosui.

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

  1. Haal voor het verwarmen het folietje van het bakje en het bakje met kokossambal eruit. Het bakje kan tot 200 graden verwarmd worden (magnetron en oven).
  2. Verwarm het bakje of schep het over op een bordje.
    1. Oven (voorkeur): 15 – 17 min op 175°C
    2. Magnetron: 3:00 – 3:30 min op 700-750W
  3. Enjoy!

Tot 5 dagen houdbaar in de koelkast en tot 1 maand in de vriezer.

[reviews_rating language="nl" min=2 max=5 offset=0 limit=6 review_word="recensie/recensies" summary="icon, name, rating, stars" ]

[reviews_rating_link reviews_link class="button button-transparent" target="_blank"]Lees al onze reviews [/reviews_rating_link]