100% plantaardig        Zo gepiept

Beestachtig lekker      Natuurlijk zonder troep

 

Auberginestoof met Linzenfalafel

1 van de EAT.PEASY favo’s. Bij klanten en ook zeker bij ons. We houden van de Midden-Oosterse keuken omdat het veel groenten combineert met heerlijke specerijen. Waardoor je super smaakvolle gerechten krijgt met kruiden die je helpen om je eten nog beter te verteren. Heb je deze nog niet geproefd? Bestel hem zeker een keer, alleen al om onze falafel te proeven met linzen i.p.v. kikkererwten.

Deze maaltijd bevat 420 gram groenten.

Energie: 454 kcal; Eiwitten: 19 gram; Koolhydraten: 63 gram; Vetten: 11 gram; Vezels: 17 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de “medium” maaltijd.

Glutenvrije couscous van maïs; aubergine; tomaat; kaneel; uien; knoflook; rode linzen; peterselie; munt; rozijnen; courgette; tahini bevat sesam; soja yoghurt; olijfolie; komijn; citroen; peper; zeezout; zonnebloemolie; pompoen; geroosterde paprika; kikkererwten.

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

  1. Haal voor het verwarmen het folietje van het bakje en het bakje met tahini dressing eruit. Het bakje kan tot 200 graden verwarmd worden (magnetron en oven).
  2. Verwarm het bakje of schep het over op een bordje.
    1. Oven (voorkeur): 15 – 17 min op 175°C
    2. Magnetron: 3:00 – 3:30 min op 700-750W
  3. Enjoy!

Tot 5 dagen houdbaar in de koelkast en tot 1 maand in de vriezer.

[reviews_rating language="nl" min=2 max=5 offset=0 limit=6 review_word="recensie/recensies" summary="icon, name, rating, stars" ]

[reviews_rating_link reviews_link class="button button-transparent" target="_blank"]Lees al onze reviews [/reviews_rating_link]