UMAMI NOODLES

Super lekker noodle gerecht met een verrassende umami saus met o.a. tomaten. Lekkere combi met de knapperige groene asperges en nog 3 andere groenten: wortel, broccoli en rode kool. We serveren ‘m met scrambled tofu en wat taugé en pinda’s.

Deze maaltijd bevat 280 gram groenten.

Energie: 642 kcal; Eiwitten: 28 gram; Koolhydraten: 91 gram; Vetten: 14 gram; Vezels: 12 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de “medium” maaltijd.

Udon noodles bevat tarwegluten; groene asperges; broccoli; wortel; rode kool; taugé; tofu bevat soja; tomatenpuree; soja saus (glutenvrije); limoen; ahornsiroop; pinda’s; lente ui; knoflook.

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

  1. Haal voor het verwarmen het deksel van het bakje en het bakje met saus eruit. Roer deze door de noodles. Het bakje kan tot 200 graden verwarmd worden (magnetron en oven).
  2. Verwarm het bakje of schep het over op een bordje.
    1. Oven (voorkeur): 15 – 17 min op 175°C
    2. Magnetron: 3:00 – 3:30 min op 700-750W
  3. Enjoy!