ULTIEME VEGGIE LASAGNE

Echt comfort food, zonder het hele zware gevoel erna. Deze super smaakvolle lasagne is namelijk gemaakt met lasagne bladeren van gele linzen i.p.v. tarwe. Goed gevuld met gegrilde aubergine, courgette, pesto en een lekkere tomatensaus. We serveren hem met een kleine side salade met gepekelde rode uien, lekker fris.

Deze maaltijd bevat 300 gram groenten.

Energie: 653 kcal; Eiwitten: 23 gram; Koolhydraten: 53 gram; Vetten: 34 gram; Vezels: 10 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de “medium” maaltijd.

Gele linzen; aubergine; courgette; olijfolie; basilicum; cashewnoten; edelgist; amandel melk; kikkererwtenmeel; tomaten; knoflook; ui; appelcider azijn; oregano; rode wijn (vegan); kappertjes; kalamata olijven; zongedroogde tomaten; rucola.

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

  1. Haal voor het verwarmen het folietje van het bakje en de side salade uit het bakje. Het bakje kan tot 200 graden verwarmd worden (magnetron en oven).
  2. Verwarm het bakje of schep het over op een bordje.
    1. Oven (voorkeur): 15 – 17 min op 175°C
    2. Magnetron: 3:00 – 3:30 min op 700-750W
  3. Enjoy!