SPINAZIE-KERRIE STAMPPOTJE

Dit is zo’n stamppotje die je altijd kan eten. Herfst, winter, lente en zelfs in de zomer. Waarom niet? Dit stamppotje is er namelijk eentje waar vaak om gevraagd wordt. Een spinazie stamppotje met lekker smeuïge scrambled tofu, kruidig kerriesausje en hartige bacon kikkererwten.

Deze maaltijd bevat 410 gram groenten.

Energie: 464 kcal; Eiwitten: 25 gram; Koolhydraten: 61 gram; Vetten: 11 gram; Vezels: 12 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de “medium” maaltijd.

Spinazie; aardappel; tomaatjes; kikkererwten; tofu bevat soja; amandel melk; kerrie; komkommer; knoflook; ui; soja yoghurt; peper; zeezout; mosterd; ahornsiroop; soja saus; gerookte paprikapoeder.

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

  1. Haal voor het verwarmen het folietje van het bakje en het bakje met komkommer slaatje eruit. Het bakje kan tot 200 graden verwarmd worden (magnetron en oven).
  2. Verwarm het bakje of schep het over op een bordje.
    1. Oven (voorkeur): 15 – 17 min op 175°C
    2. Magnetron: 3:00 – 3:30 min op 700-750W
  3. Enjoy!