SPELT PESTO RISOTTO

Een “oude” EAT.PEASY toppert. Een heerlijke risotto van spelt. Spelt is een meer primitieve vorm van tarwe die meer vezels bevat en een lekkere bite houdt. Wij maken ‘m met onze heerlijke basilicum pesto, gegrilde groenten en getopt met juicy tomaatjes en vegan “parmezaan”. Lekker met de frisse rucola salade erbij.

Deze maaltijd bevat 270 gram groenten.

Energie: 571 kcal; Eiwitten: 18 gram; Koolhydraten: 71 gram; Vetten: 21 gram; Vezels: 9 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de “medium” maaltijd.

Spelt bevat spelt gluten; cashewnoten; basilicum; courgette; paprika; tomaatjes; olijfolie; edelgist; knoflook; citroen; balsamico azijn; maggiblad; rode ui; rucola; komkommer; kurkuma; zeezout; peper.

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

  1. Haal voor het verwarmen het folietje van het bakje, het bakje met vegan “parmezaan” eruit en de side salade. Het bakje kan tot 200 graden verwarmd worden (magnetron en oven).
  2. Verwarm het bakje of schep het over op een bordje.
    1. Oven (voorkeur): 15 – 17 min op 175°C
    2. Magnetron: 3:00 – 3:30 min op 700-750W
  3. Enjoy!