SMOKEY BONEN MET MAÏSKOEKJES

Een maaltijd met Mexicaanse invloeden. Lekker rokerige bonen met zoete aardappel, spinazie in een tomatensaus. Gecombineerd met het zoete van de maïskoekjes en frisse van de guacamole en tahini. Vol met vezels en goede vetten.

Deze maaltijd bevat 300 gram groenten.

Energie: 575 kcal; Eiwitten: 19 gram; Koolhydraten: 75 gram; Vetten: 13 gram; Vezels: 22 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de “medium” formaat maaltijd.

Rode kidneybonen; zoete aardappel; ui; knoflook; spinazie; komijn; gerookte paprikapoeder; chilipoeder; sojasaus; tomaten; appelcider azijn; tomatenpuree; lente ui; limoen; olijfolie; maïs; polenta (maïs); boekweitmeel; rijstmeel; soja yoghurt; amandel melk; baking soda; bieslook; paprikapoeder; rode peper; avocado; rode ui; tahini bevat sesam; ahornsiroop; citroen; zeezout; peper.

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

  1. Haal voor het verwarmen het deksel van het bakje en het bakje met guacamole en tahini dressing eruit. Het bakje kan tot 200 graden verwarmd worden (magnetron en oven).
  2. Verwarm het bakje of schep het over op een bordje.
    1. Oven (voorkeur): 15 – 17 min op 175°C
    2. Magnetron: 3:00 – 3:30 min op 700-750W
  3. Enjoy!