RODE CURRY MET ZWARTE RIJST

Een heerlijke curry met een rode curry pasta, aubergine, courgette, boontjes en tofu. Getopt met pinda’s, lekker fris met limoen. Geserveerd met zwarte rijst voor extra vezels.

Deze maaltijd bevat 300 gram groenten.

Energie: 500 kcal; Eiwitten: 20 gram; Koolhydraten: 67 gram; Vetten: 15 gram; Vezels: 8 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de “medium” maaltijd.

Zwarte rijst; aubergine; courgette; tofu bevat soja; sperziebonen; ui; kokosbloesemsuiker; olijfolie; kokosmelk; pinda’s; knoflook; Spaanse peper; sjalot; citroengras; zout; kaffir limoen; korianderzaad; komijn; kardemom, optioneel: koriander.

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

  1. Haal voor het verwarmen het folie van het bakje en haal het bakje met pinda’s en het limoentje eruit.
  2. Verwarm het bakje of schep het over op een bordje.
    1. Oven (voorkeur): 15 – 17 min op 175°C
    2. Magnetron: 3:00 – 3:30 min op 700-750W
  3. Enjoy!