PLANTAARDIGE BOURGUIGNON

Een plantaardige Bourgondische maaltijd ten top. Een heerlijke verwarmende Bourguignon met champignons, super smaakvol. Geserveerd met crispy aardappeltjes en een frisse rode kool salade. Geniet!

Deze maaltijd bevat 420 gram groenten.

Energie: 543 kcal; Eiwitten: 9 gram; Koolhydraten: 75 gram; Vetten: 14 gram; Vezels: 11 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de “medium” maaltijd.

Kastanje champignons; bospeen; ui; rode wijn (vegan) bevat sulfiet; zilveruitjes; aardappel; citroen; rode kool; appel; rozijnen; ahornsiroop; olijfolie; peper; zeezout; knoflook; maïzena; tijm; korianderzaadjes; oregano; limoen; munt. 

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

  1. Haal voor het verwarmen het deksel van het bakje en de rode kool salade eruit. Het bakje kan tot 200 graden verwarmd worden (magnetron en oven).
  2. Verwarm het bakje of schep het over op een bordje.
    1. Oven (voorkeur): 15 – 17 min op 175°C
    2. Magnetron: 3:00 – 3:30 min op 700-750W
  3. Enjoy!