PASTA TEMPEH LAZONE

Wij zijn fan van deze maaltijd! Waarom? Omdat het weer eens wat andere smaken zijn. Lazone is een romig pasta gerecht uit New Orleans wat van origine gemaakt wordt met kip, maar hij is ook heel lekker met gestoomde, gemarineerde en dan gebakken tempeh uit de oven. Wij serveren hem met broccoli, tomaatjes en kastanjechampignons en extra saus. Zodat hij ook uit jouw oven of magnetron lekker romig blijft.

Deze maaltijd bevat 250 gram groenten.

Energie: 538 kcal; Eiwitten: 22 gram; Koolhydraten: 40 gram; Vetten: 29 gram; Vezels: 14 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de “medium” maaltijd.

Rode linzen penne; tempeh bevat soja; broccoli; tomaatjes; olijfolie; knoflook; kokosmelk; ui; tijm; cayennepeper; oregano; zeezout; paprikapoeder; gerookte paprikapoeder; edelgist vlokken; kastanje champignons.

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

  1. Haal voor het verwarmen het folietje van het bakje en het bakje met saus eruit. Deze kan je door de pasta roeren voor het verwarmen. Het bakje kan tot 200 graden verwarmd worden (magnetron en oven).
  2. Verwarm het bakje of schep het over op een bordje.
    1. Oven (voorkeur): 15 – 17 min op 175°C
    2. Magnetron: 3:00 – 3:30 min op 700-750W
  3. Enjoy!