PASTA PESTO MET “RICOTTA”

Ricotta? Yes, het is ons gelukt om een heerlijke plantaardige variant van deze romige kaas te maken. We maken ‘m van tofu die we lekker kruiden, met als belangrijkste ingrediënt edelgistvlokken. Super lekkere combi met de zoete pompoen en uienroosjes en het hartige van de pesto. Met boerenkool, voor extra vitamine K!

Deze maaltijd bevat 270 gram groenten.

Energie: 552 kcal; Eiwitten: 27 gram; Koolhydraten: 49 gram; Vetten: 26 gram; Vezels: 8 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de “medium” maaltijd.

(tarwe)gluten OF rode linzen; pompoen; ui; boerenkool; basilicum; olijfolie; edelgist; tofu bevat soja; kaneel; kokosbloesemsuiker; cashewnoten; walnoten; citroen; oregano; knoflook; zeezout; peper; balsamico glace bevat sufliet.

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

  1. Haal voor het verwarmen het deksel van het bakje en het bakje met cashewnoten eruit. Het bakje kan tot 200 graden verwarmd worden (magnetron en oven).
  2. Verwarm het bakje of schep het over op een bordje.
    1. Oven (voorkeur): 15 – 17 min op 175°C
    2. Magnetron: 3:00 – 3:30 min op 700-750W
  3. Strooi de cashewnoten over de maaltijd. Enjoy!