PASTA MET ERWTJESPESTO EN “CHORIZO”

Deze maaltijd bevat 280 gram groenten.

Energie: 553 kcal; Eiwitten: 31 gram; Koolhydraten: 55 gram; Vetten: 19 gram; Vezels: 15 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de “medium” maaltijd.

Rode linzen penne; tuinerwtjes; basilicum; cashewnoten; edelgist; citroen; knoflook; olijfolie; peper; zeezout; gele paprika; tomaatjes; tempeh bevat soja; komijn; chilipoeder; kaneel; ketoembar; ui; walnoten; spinazie; pijnboompitten.

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

  1. Haal voor het verwarmen het deksel van het bakje en het bakje met pijnboompitjes eruit. Het bakje kan tot 200 graden verwarmd worden (magnetron en oven).
  2. Verwarm het bakje of schep het over op een bordje.
    1. Oven (voorkeur): 15 – 17 min op 175°C
    2. Magnetron: 3:00 – 3:30 min op 700-750W
  3. Enjoy!