ORZO MET POMPOEN EN AVOCADO PESTO

1 van de EAT.PEASY favo’s tot nu toe. Deze Orzo met een romige pesto van basilicum en avocado, gecombineerd met pompoen, spinazie, crispy kikkererwten en pistachenootjes. Orzo is een kort gesneden pasta die wat weg heeft van risotto rijst, maar dan nog net iets zachter waardoor deze maaltijd lekker smeuïg is. En super smaakvol door de combinatie van zoet en hartig en de verschillende structuren.

Deze maaltijd bevat 250 gram groenten.

Energie: 624 kcal; Eiwitten: 24 gram; Koolhydraten: 51 gram; Vetten: 33 gram; Vezels: 9 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de “medium” maaltijd.

Orzo bevat (tarwe)gluten; pompoen; spinazie; ui; knoflook; basilicum; olijfolie; pijnboompitten; avocado; kikkererwten; paprikapoeder; gerookte paprikapoeder; rozemarijn; edelgist; witte wijnazijn; zeezout; mais; uienpoeder; kurkuma; wortel; nootmuskaat; zonnebloemolie; peterselie; maggiblad; zwarte peper; rozemarijn; tijm; oregano.

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

  1. Haal voor het verwarmen het folietje van het bakje en het bakje met avocado pesto eruit. Roer deze door de orzo voor het verwarmen. Het bakje kan tot 200 graden verwarmd worden (magnetron en oven).
  2. Verwarm het bakje of schep het over op een bordje.
    1. Oven (voorkeur): 12 – 15 min op 175°C
    2. Magnetron: 3:00 – 3:30 min op 700-750W
  3. Enjoy!