NASI GORENG MET JACKFRUIT SATÉ

Een super smaakvolle Indisch geïnspireerde maaltijd. Nasi Goreng met een saté van jackfruit, die we lekker lang marineren. Geserveerd met onze eigen satésaus, scrambled “ei” van tofu en wat zoet/zure groenten.

Deze maaltijd bevat 250 gram groenten.

Energie: 657 kcal; Eiwitten: 31 gram; Koolhydraten: 47 gram; Vetten: 36 gram; Vezels: 11 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de “medium” maaltijd.

Zilvervliesrijst; jackfruit; tofu bevat soja; soja saus; gemberpoeder; paprikapoeder; komijn gemalen; radijs; kokosbloesemsuiker; komkommer; appelcider azijn; kurkuma; edelgist; mosterd; knoflookpoeder; kala namak (zwart zout); uienpoeder; soja melk; ketoembar (gemalen korianderzaad); kokosmelk; limoen; rode pepers; knoflook; rode paprika; bosui; doperwtjes; sesam olie; pinda’s; prei; sjalotten; peper; zeezout.

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

  1. Haal voor het verwarmen het folietje van het bakje en haal het zoet/zuur eruit. Het bakje kan tot 200 graden verwarmd worden (magnetron en oven).
  2. Verwarm het bakje of schep het over op een bordje.
    1. Oven (voorkeur): 15 – 17 min op 175°C
    2. Magnetron: 3:00 – 3:30 min op 700-750W
  3. Enjoy!