GRIEKSE SALADE MET “FETA” EN “GYROS”

Waan je even in Griekenland met deze lekkere frisse, maar toch vullende salade. Het frisse van de tzatziki is een gouden combi met het hartige van de gyros. Die gemaakt is van jackfruit, lekker lang gemarineerd en met een vlezige structuur. Verder zitten er lekker veel groenten in deze salade en vezels van de spelt farro.

Deze maaltijd bevat 300 gram groenten.

Energie: 496 kcal; Eiwitten: 24 gram; Koolhydraten: 36 gram; Vetten: 27 gram; Vezels: 4 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de “medium” maaltijd.

Farro bevat spelt gluten; tomaat; tofu bevat soja;.edelgist; olijfolie; citroen; komkommer; courgette; rode ui; jackfruit; soja yoghurt; knoflook; oregano; zeezout; peper; kaneel; komijn; chilipoeder; tomatenpuree; soja saus; ahornsiroop; appelciderazijn

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

  1. Haal voor het verwarmen het deksel van het bakje. De salade eet je op kamertemperatuur. De gyros is lekker om even op te warmen erbij. Het bakje kan tot 200 graden verwarmd worden (magnetron en oven).
  2. Verwarm het bakje of schep het over op een bordje.
    1. Oven (voorkeur): 7 – 9 min op 175°C
    2. Magnetron: 1:00 – 1:30 min op 700-750W
  3. Enjoy!