GEVULDE “RICOTTA” PORTOBELLO

Feest op je bordje! Deze maaltijd is niet alleen lekker kleurrijk, maar ook nog een super smaakvol. De portobello vullen we met “ricotta”. Ricotta? Yes! Deze plantaardige versie maken wij van tofu met o.a. edelgist voor de kazige smaak. Deze maaltijd combineert hartig met zoetig en het frisse van de sinaasappel en citroen. Ook bevat hij super veel groenten!

Deze maaltijd bevat 450 gram groenten.

Energie: 510 kcal; Eiwitten: 17 gram; Koolhydraten: 64 gram; Vetten: 18 gram; Vezels: 11 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de “medium” maaltijd.

Portobello; tofu bevat soja; edelgist; olijfolie; oregano; wortel; broccoli; tomaatjes; sinaasappel; basilicum; cashewnotenwalnoten; zeezout; peper; tijm; balsamico azijn bevat sulfiet; laurier; knoflook; citroen.

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

  1. Haal voor het verwarmen het deksel van het bakje en het bakje met pesto olie eruit. Het bakje kan tot 200 graden verwarmd worden (magnetron en oven).
  2. Verwarm het bakje of schep het over op een bordje.
    1. Oven (voorkeur): 15 – 17 min op 175°C
    2. Magnetron: 3:00 – 3:30 min op 700-750W
  3. Enjoy!