AUBERGINESTOOF MET LINZENFALAFEL

Deze maaltijd bevat 420 gram groenten.

Energie: 454 kcal; Eiwitten: 19 gram; Koolhydraten: 63 gram; Vetten: 11 gram; Vezels: 17 gram

De voedingswaarden zijn bij benadering berekend en gebaseerd op de “medium” maaltijd.

Glutenvrije couscous van maïs; aubergine; tomaat; kaneel; uien; knoflook; rode linzen; peterselie; munt; rozijnen; courgette; tahini bevat sesam; soja yoghurt; olijfolie; komijn; citroen; peper; zeezout; zonnebloemolie; pompoen; geroosterde paprika; kikkererwten.

Dikgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

  1. Haal voor het verwarmen het folietje van het bakje en het bakje met tahini dressing eruit. Het bakje kan tot 200 graden verwarmd worden (magnetron en oven).
  2. Verwarm het bakje of schep het over op een bordje.
    1. Oven (voorkeur): 15 – 17 min op 175°C
    2. Magnetron: 3:00 – 3:30 min op 700-750W
  3. Enjoy!