ALLERGENEN

Al onze gerechten zijn plantaardig. Dit houdt in dat ze geen melk, eieren, vis, schelp- en schaaldieren bevatten. Alle andere allergenen staan altijd aangegeven bij de producten zelf. Op de productpagina vind je ze bij de lijst van ingrediënten, dikgedruktDe allergenenlijst die wij hiervoor aanhouden is te vinden op https://erudus.com/14-major-food-allergens-for-eu-food-information-for-consumers/:

  • Glutenbevattende granen, namelijk: tarwe (zoals spelt of khorasan tarwe), rogge, gerst, haver andere hybride granen.
  • Schaaldieren 
  • Eieren
  • Vis
  • Pinda’s
  • Sojabonen
  • Melk
  • Noten, namelijk: amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, Brazil noten, pistache noten, macadamia noten, Queensland noten
  • Selderij
  • Mosterd
  • Sesamzaadjes
  • Sulphur dioxide en sulfieten
  • Lupine
  • Schelpdieren

Het is wel belangrijk om te weten dat onze keuken een open ruimte is en dat de gerechten altijd sporen kunnen bevatten van allergenen (behalve melk, eieren, vis, schelp- en schaaldieren).

GLUTEN

Veel van onze gerechten zijn gemaakt met glutenvrije ingrediënten of geven de optie om te bestellen met glutenvrije ingrediënten. Deze gerechten worden gemaakt op daarvoor bestemde delen van onze keuken met apart keukengerei.

Hier geldt ook voor dat de gerechten alsnog gemaakt worden in een open keuken waardoor de gerechten altijd sporen van gluten kunnen bevatten.